CAMBRİDGE ESOL SINAVLARI GERÇEKLEŞTİ!

OKULUMUZDA CAMBRİDGE ESOL SINAVLARI GERÇEKLEŞTİ!

British Council tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve öğrencilerin İngilizce'yi kullanma düzeylerinin ölçüldüğü, Uluslararası Cambridge Esol sınavları 29 Kasım Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşti. 4 oturum şeklinde uygulanan sınav, 4., 5., 6., 7., 8. sınıf öğrencilerimize yönelikti. Sınavda öğrencilerimizin İngilizce yazma, konuşma ve dinleme becerileri değerlendirildi. Sınav sonucunda yetkililer öğrencilerimizin başarılarının oldukça yüksek olduğunu ifade ettiler.

Cambridge Esol Sınavı 2014