FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI!

BENİM GÖZÜMDEN SONBAHAR

Kasım ayı etkinlikleri içerisinde yer alan “Benim gözümden sonbahar “ adlı fotoğraf çekme yarışmasına 5/F sınıfından Muhammet Can ARSLAN, Begüm ÖZTÜRK, Berkay DAMAR, Öykü DİMBAŞ, Sare Sevde DÖNMEZ, Emir CAN; 5/E sınıfından İrem ÇALGIN; 5/B sınıfından Berfin Meryem KENAR; 7/D sınıfından Melike Zeynep Usta; 7/C sınıfından Ceren GÜNAY; 7/E sınıfından Sedanur EŞİT; 8/A sınıfından Şevval Ayşe KENAR; 8/D sınıfından Ayşenur ÇİÇEK, Ahmet Kerem VARDAR katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eden öğretmenlerimiz, daha sonra fotoğraf çekmenin sadece fotoğraf makinesinden ibaret olmadığını, fotoğraf çekmenin bir gönül işi olduğunu anlattı. Ve 1. olan fotoğrafın hangi ölçütlere göre seçildiği üzerine sohbet etti.

Yarışmanın;

1.’si 5/F sınıfından Emir CAN,

2.’si 8/D sınıfından Ahmet Kerem VARDAR,

3.’sü 7/E sınıfından Sedanur EŞİT,

4.’sü 5/F sınıfından Sare Sevde DÖNMEZ

Mansiyon ödüllerinde ise;  Şevval Ayşe KENAR, Öykü DİMBAŞ, Berkay DAMAR dereceye giren öğrencilerimiz oldular.

Fotoğraf Yarışması