8. Sınıf Öğrencilerimiz Kerime Hatun Lisesi 'nin Misafiriydi...

Özel Kerime Hatun Lisesi'nin 8. sınıf öğrencilerimiz için  geleneksel hale getirdiği kahvaltı programı 13 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi. Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile tanışma ve bilgilendirme amacıyla düzenlenen kahvaltı programına öğrencilerimizle beraber öğretmenlerimiz ve halkla ilişkiler sorumlusu da katıldı. Özel Kerime Hatun Lisesi' nin yapısı, eğitim felsefesi ve başarılarının anlatıldığı programa öğrencilerimizin ilgisi büyük oldu.