MEHMED AKİF ERSOY’U ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANDIK!

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla okulumuzda birçok etkinlik düzenlendi. Hazırlanan Mehmed Akif Ersoy fotoğraf sergisi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından çok beğenildi. Daha sonra istiklal Marşı’nın kabulü programında çocuklarımız İstiklal Marşı’nın hangi şartlarda yazıldığını skeç ve yazılar eşliğinde, arkadaşlarına göstermiş oldular. Ayrı bir programda, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz yazdıkları şiir ve skeçlerle Mehmed Akif Ersoy’u anlamaya ve anlatmaya çalıştılar.
 17 Mart Salı günü ise “Portrelerle Mehmed Akif Ersoy” söyleşisi için Selman Kılıçaslan öğrencilerimizle buluştu.

Mehmed Akif Ersoy'u Andık