ECDADA MEKTUP YARIŞMASI SONUÇLANDI!

Çanakkale şehitlerimize yönelik Türkçe zümremiz tarafından, öğrencilerimize “Ecdada Mektup ve Şiir Yarışması” düzenlendi. Yarışmaya 156 öğrencimiz şiir ve mektuplarıyla iştirak etti. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Ali ÇELİK verirken yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca ödül töreni esnasında, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün İstiklal Marşı ile ilgili düzenlediği  resim ve şiir yarışmasında Birinci olan öğrencilerimize de Okul Müdürümüz tarafından madalya takdim edildi.

Bursa Tüyap Kitap Fuarı 2015