İŞARET DİLİ EĞİTMENİ ÖĞRENCİLERİMİZLE!

İŞARET DİLİ EĞİTMENİ MESUT YAZICI ÖĞRENCİLERİMİZLE!

İşaret dili eğitmeni  Sayın Mesut Yazıcı, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize, “Efendimiz (SAV)’i Anma Programı”nda sergileyecekleri işaret dili korosu çalışmalarında yardımcı oldu. İşaret dili ve işitme engelliler hakkında bilgilendirme konuşması da yapan Mesut Bey, öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak, karşılıklı hoş bir sohbet ortamı oluşmasına vesile oldu. Kendisine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

İşaret Dili Eğitmeni Öğrencilerimizle