FETHİN 562. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADIK!

29 Mayıs 1453'te, bundan tam 562 yıl önce dünya tarihine damga vuran, Orta Çağı kapatıp Yeni Çağı başlatan, asırlar önce Peygamber Efendimiz (SAV) tarafından müjdesi verilen İSTANBUL'UN FETHİ'ni kutladık.

Programımızda, öğrencilerimiz fetihin önemini anlatan kompozisyon belgeseli izlediler. Ayrıca okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Fatih Sultan Mehmet ve Aksemsettin drama gösterileri izleyenler tarafından çok beğenildi. Program şiirler ve Neva Korosunun seslendirdiği mehter marşıyla son buldu.

Fethin 562. Yıldönümünü Kutladık