ÖĞRENCİLERİMİZ YETENEKLERİNİ KONUŞTURUYOR!

ÖĞRENCİLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİK DERSLERİNDE YETENEKLERİNİ KONUŞTURUYOR!

Özel Neva'da öğrencilerimiz Sosyal Etkinlik Derslerinde yeteneklerini keşfedip sanat eserleri üretmeye devam ediyor.

2/A, 2/D, 3/C ve 3/D sınıfı öğrencileri, Sosyal etkinlik dersinde Ahşap Boyama çalışmalarının ilkini başarıyla tamamladılar. Ahşap Boyama sorumlu öğretmeni Sema Top önderliğinde yürütülen bu çalışmalar, öğrencilerimizin ve diğer el sanatları öğretmenlerinin de gayretleriyle tamamlanmış oldu. Çalışmaların ilki olan "Kapı Süsü" için öğrencilerimiz önce zımparalamayı öğrendiler. Daha sonra akrilik boyaları ile renklendirdiler. Son olarak da dekopaj kağıtlarından kestikleri desenleri yapıştırarak, çalışmalarını tamamladılar. Yetenekli Nevalıların emeklerine sağlık...

Öğrencilerimiz Yeteneklerini Konuşturuyor