ÖĞRENCİLERİMİZDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ...

ÖĞRENCİLERİMİZDEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

Okulumuzun 5 ve 6. sınıf öğrencileri  "Sosyal Etkinlikler" dersi kapsamında 1. dönemin son haftası, çeşitli tiyatro oyunları sergilediler. 4 farklı oyunun sergilendiği etkinlikte sırasıyla;
" Güzel Gören Güzel Düşünür, En Büyük Zenginlik Sağlıktır, Millet Malı, Kaybolan Silah" adlı oyunları sergilendi. Heyacanları gözlerinden okunan öğrenciler sahneye adımlarını atar atmaz bütün heyacanlarını unutarak rollerine büründüler. Oyunların sonunda büyük alkış alan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizden Tiyatro Etkinliği