ŞAİR-YAZAR CENGİZHAN GENÇ ÖĞRENCİLERİMİZLE

Türkçe zümremizin öncülüğü ile 16 Şubat 2016 tarihinde 7. Sınıf öğrencilerimize edebiyat dergileri, yazarlık ve şairlik üzerine şair-yazar Cengizhan Genç tarafından bir söyleşi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin sorularına da cevap bulduğu etkinlik, özellikle yazmaya istekli çocuklarımıza ufuk açıcı mesajlar vermesi ve yazmayı sevdirecek bir atmosfer oluşturması yönüyle beğeni aldı.
Öğrencilerimiz etkinlik sonunda genç edebiyatçımızla fotoğraf çektirmeyi ve imza almayı da ihmal etmediler.