İNSAN VE TEKNOLOJİ KONULU MÜNAZARA YAPILDI

İNSAN VE TEKNOLOJİ
Her yanı çepeçevre teknolojik kolaylıklar ile donatılmış, yirmi birinci yüzyıl eşiğindeki insan mutlu mudur? Peki ya bu insanın teknolojiye bakışı nedir? Etrafımızda teknolojiyi kullanmadan yaşayamayacaklarını düşünen insanlar görmüyor muyuz?
İşte bu sorular çerçevesinde okulumuzun 6. sınıf öğrencileri münazara yaptılar. Birbirlerini kırmadan, tartışmadan kendi düşüncelerini savunan öğrencilerimiz öğretmenlerinden ve dinleyicilerden yaptıkları araştırmalar ve sunumlarıyla alkış aldılar.

İnsan ve Teknoloji Konulu Münazara Yapıldı