BARIŞ MANÇO ŞARKILARIYLA ANILDI

7’den 77’ye herkesin sevgisini kazanmış, şarkıları yıllardır dilimize dolanmış hatta okul zillerimizde bile yerini almış “Barış Abi”mizi, Müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı yönetiminde 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı programla yad ettik.
Barış Manço’nun sevilen şarkıları solo ve koro olarak seslendirilirken hocamız Şahin Çamlı lavtasıyla, 8. sınıf öğrencimiz Tuna Tepret gitarıyla onlara eşlik etti.
Solo şarkıların yer aldığı ilk bölümde: “Gülpembe”yi Seval Uras, “Aynalı Kemer”i Elif Taşkan, “Unutamadım”ı Nevval Ayan, “Ben Bilirim”i Tuna Tepret, “Nazar Eyle”yi İrza Zeynep Şen, “Halil İbrahim Sofrası”nı ise Şahin Çamlı’dan dinledik. Konuk sanatçı olarak programımıza katılan Türkçe öğretmenimiz Recep Atasoy, Barış Manço’nun unutulmaz eseri “Dağlar Dağlar”ı seslendirdi.
Programımız koromuzun seslendirdiği Kul Ahmet, Can Bedenden Çıkmayınca, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Anlıyorsun Değil mi, Acıh Da Bağa Vir şarkılarıyla son buldu.
Barış Abimizi bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyoruz…

Barış Manço Şarkılarıyla Anıldı