MİNİK İTFAİYECİLER İŞBAŞINDA

2-B sınıfı öğrencileri, geçtiğimiz günlerde itfaiyeyi ziyaret etti. Sınıf öğretmenleri Hasan Şirin gezilerinin nasıl geçtiğini şöyle anlattı:
"Yangınların yanında   deprem, sel gibi doğal afetlerde, her  türlü patlama, çökme vb. olağanüstü durumlarda, mahsur  kalma  olaylarında, arama  kurtarma  çalışmalarında  görev  alan  Sakarya Büyükşehir Belediyesi  İtfaiye  Ekipleri'ni   2-B sınıf  olarak  ziyarete  gittik.
Öğrencilerimiz   itfaiye eğitmeni  Sayın  Mehmet  Enes  SEZEN Bey  ile  itfaiyenin çalışma  alanları,  çalışma  koşulları,  itfaiyecilerin işini yapmasını kolaylaştırıcı tavır ve  davranışlar, acil durum yerlerinde  bireylerin yapması gerekenler  gibi pek çok konuda  bilgi sahibi olup, bilinçlendiler.
Çocuklarımız  ayrıca  itfaiye  şubesinin  alanlarını gezip, itfaiye  aracında  tur atarak  keyifli  vakit  geçirmiş oldular.
Sayın  Mehmet  Enes  SEZEN Bey ' e  ve  diğer  itfaiye görevlilerine   kazasız, başarılı  çalışmalar  diler, öğrencilerimize  göstermiş oldukları yakın ilgi ve  hoşgörüden dolayı  teşekkür ederiz. "

Minik İtfaiyeciler İşbaşında