CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLU OLSUN!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu sene "cami ve kitap" konulu tema ile kutlanan camiler haftası münasebetiyle okulumuzda da din zümremizin önderliğinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Buların ilki; aynı zamanda hicri yılbaşımızında birinci günü olan 02 Ekim Pazar günü yapılan "sabah namazında buluşalım" etkinliği idi. Öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimizin de katılımıyla gerçekleşen sabah namazı programı yoğun bir manevi atmosferde yaşandı. Kılınan sabah namazı sonrasında Mareşal Fevzi Çakmak imamı ve cami cemaati ile hep birlikte okulumuz yemekhanesine gelinerek sabah çorbası içildi. Ardından keyifli bir çay sohbeti ile programımız sona erdi.

Bunun dışında 04 Ekim Salı günü; her yıl olduğu gibi bu yıl da 2. sınıf öğrencilerimiz Kampüs camiini ziyaret edecekler. Perşembe günü ise Serdivan vaizimiz sayın Yusuf İncegeliş, "cami ve kitap" konulu seminerle  öğrencilerimizin bu konudaki farkındalıklarını arttıracak bir bilgilendirme yapacak.