2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Başladı...

Özel  Neva  İlköğretim  Okulu  öğrencileri  ,2011-2012  Eğitim Öğretim  yılına  coşkulu  bir  törenle  "Merhaba" dedi.Öğrencilerimizin  oldukça  heyecanlı ve  hasret  dolu  oldukları  gözlenirken;  tören  programına,onların  bu heyecanına  ortak  olmak  isteyen  velilerimizde  yoğun  ilgi  gösterdi.

Törende  minik  Nevalılar,hazırlamış  oldukları  "İlköğretim  Haftası" monoloğunu  başarıyla  okuduklarında,izleyenlerinden  büyük  alkış  aldılar.Büyük  abi ve ablalarının  onlara   çiçek  vermeleri  ve daha sonra  onlar  için  hazırlanan  uçan  balonları  gökyüzüne bırakmaları,hem  kendilerini hem de  izleyenleri  çok mutlu  etti.

Özel  Neva  İlköğretim  Okul Müdürü Ali Çelik , yaptığı  konuşmada ,öğrenci  ve velilerine  katılımlarından  dolayı  teşekkür  ederken; 2011-2012  eğitim-öğretim  yılının, hayırlı  ve başarılı bir yıl olması  dilekleriyle  konuşmasını tamamladı.