MÜNAZARA "VAKTE DAİR"

Okulumuz 7. sınıf öğrencileriyle düzenlediğimiz “Zaman mı insanı yönetir, İnsan mı zamanı yönetir ?”  konulu münazaramız 18 Kasım Cuma günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti. Öğrencilerimiz Ece USLU, Arda YILDIRIM, Tuğçe ASMAOĞLU, Burak Kaan YELKEN, Ceyda KARA, Zehra MEŞE, İrem ÇALGIN, Sare Sevde DÖNMEZ, Tuğrul Kaan GÜLTEKİN, Yunus Emre FERİK, Başar Bora KELEŞ, Ceren KÜÇÜOĞLU fikirlerini saygı çerçevesinde anlattılar. Başarılı bir münazara geçiren öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Münazara "Vakte Dair"