RUHİ ADEMOĞLU HALEP'TE YAŞANAN DRAMI ANLATTI

"Halep'e Acil Yardım! Hemen Şimdi!" sloganıyla başlattığımız kampanyanın duyurusunu ve ayrıntılarını anlatmak üzere okulumuza davet ettiğimiz İHH Marmara Bölge Sorumulusu Sayın Ruhi Ademoğlu öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bir sunum yaptı. İHH yardım komvoyundan yeni gelen Ruhi Bey oradaki izlenimlerini, Halep'te yaşananları ve İHH arcılığı ile yapılan yardımların nasıl yerine ulaştırıldığını anlattı. Halep'te yaşanan dram tüm bu anlatılanlardan sonra dinleyenleri üzmüş olsa da yapılacak birşeylerin olduğu da aynı zamanda kavranmış oldu. Katılımlarından dolayı sayın Ruhi Ademoğlu'na teşekkür ederiz.

Halep Yardım Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı