ÖĞRENCİMİZ AHMET AKİF’İN MATEMATİK SERÜVENİ

4-C sınıfı öğrencilerimizden Ahmet Akif Bozkurt’un kabusu olmuştu matematik…  Her matematik dersi geldiğinde yüzü asılıyor, morali bozuluyordu. Öğretmeni sebebini sorduğunda ise, dersi hiç sevmediğini ve matematiğin hiçte gerekli bir ders olmadığını düşündüğünü dile getiriyordu.
Bu durumu değiştirmek isteyen 4-C sınıf öğretmenimiz Elif Tınmaz, farklı bir yöntem denemeye karar verdi ve Ahmet Akif için durumlar değişti. Yaklaşık bir aydır yaptığı araştırmalar ve sunumlarla Ahmet Akif sınıf arkadaşlarına ilginç matematik bilgileri veriyor. Her hafta farklı şakalar, slayt gösterileri ve videolarla hem kendisi için hem de arkadaşları için matematik dersini keyifli hale getiriyor. Hesap makinesini kim buldu? Harezmi kimdir? gibi sorularla araştırmaya başlayan küçük kaşifimiz bu hafta da Pi sayısını ve inanılmaz hikayesini arkadaşlarına sundu. Sunumunun ardından da nefis Pi kekini  arkadaşlarına ikram etti.
Her hafta farklı bir sunumla göz dolduran Ahmet Akif’in,  duyduğumuza göre artık matematikle arası düzelmiş:)) Çalışmalarından dolayı öğrencimizi ve öğretmenimizi kutluyor, başarılar diliyoruz…

Öğrencimiz Ahmet Akif'in Matematik Serüveni