ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ

Toyota Türkiye’nin Trafik Güvenliği Resim Yarışması Sonuçlandı.1. sınıf öğrencilerimizden Elif Ersüz ve Zeynep Binici ödüle layık görüldü.
Toyota Türkiye’nin ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği “Trafikte Araçlar ve Yayalar, Uyulması Gereken Kurallar” temalı resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu. İlkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik resim yarışmasına 48 okuldan 370 resim katıldı. Bu resimler arasından ödüle layık görülen en başarılı 20 resmin Serdivan Trafik Parkında gerçekleştirilen ödül törenine Sakarya il protokülü ile birlikte Toyota Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Orhan Özer, Kurumsal Strateji Planlama Koordinatörü Nobuo Kakimura ve Kurumsal İletişim Müdürü Adil Taşkın katıldı. Törenin bitiminden sonra başarılı öğrencilere ödülleri, protokol ve Toyota Türkiye üst yönetimi tarafından sunuldu. Dereceye giren 20 öğrenci Toyota Türkiye tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.