KİTAPLARIMIZ KARDEŞ OKULUMUZA ULAŞTI!

"Kitaplarımızı Paylaşıyoruz"  adı altında düzenlediğimiz kampanyamız yoğun ilgi gördü ve yardımlarımız kardeş okulumuza ulaştı. Öğrencilerimizin paylaştıkları kitap, defter, çeşitli okul araç gereç ve kıyafetler ilkokul ve ortaokulumuzda kurulan stantlarda biriktirildi. Bir hafta sonunda toplanan malzemeler Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Çepkenli ilkokulu ve Çepkenli ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Çepkenli köyünün öğrencileri teşekkürlerini hazırladıkları afişle bize uşaştırdılar.Bu da bizi çok mutlu etti. Bu yardımlaşmada emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin buna benzer davranışlarını  ilerleyen yaşlarında da devam ettirmelerini ve diğer arkadaşlarına da örnek teşkil etmesini temenni ederiz.

Kitaplarımız Kardeş Okulumuza Ulaştı