"TEŞEKKÜRLER NEVA"

Okulumuz öğrencilerinin geçen hafta topladığı kırtasiye malzemeleri minik ellere ulaştı. Sugeldi ilkokulu öğrencilerinin öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize bir de mesajı vardı:
"Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir... Başta siz değerli öğretmen arkadaslarıma ve minicik olmalarına rağmen kocaman yürek taşıyan değerli öğrencilerimize katkısı olan tüm velilerimize canı gönülden teşekkür ederiz... İnşallah bir çok okula ışık olmaya devam edersiniz ve iyi ki varsınız... Sugeldi ilkokulu kardeş okulunuz sizlere saygı ve sevgilerini gönderiyor. Teşekkürler Neva."

"Teşekkürler Neva"