Özel Neva Tüyap Kitap Fuarında...

Kitapseverlerden oluşan öğrenci grubumuz ve öğretmenlerimizle birlikte, 19 Kasım Cumartesi günü 30.'su düzenlenen Tüyap Kitap Fuarındaydık.

Sabah Fethi Paşa Korusunda yapılan, keyifli bir kahvaltıdan sonra Tüyap'a ulaştılar.Öğrencilerimiz  fuarda,çok farklı yayınevleri ve yazarlarla tanışma imkanı buldular.

Günün sürprizi ise 7. sınıf öğrencilerimizin "sel" kitabını okudukları zaman dilimi içerisinde kitabın yazarı Yavuz Bahadıroğlu ile tanışmaları oldu.Ayrıca öğrencilerimiz fuarda,Metin Karabaşoğlu,Engin Noyan,Cüneyt Suavi,Selim Gündüzalp ve Cem Gülbent gibi çok değerli yazarlarımızla tanıştılar.Sohbet edip,kitaplarını imzalattılar.

Günün sonunda boğazda,akşam yemeği yiyip,kız kulesine karşı çaylarını içerek, tüm yorgunluklarını üzerlerinden attılar.