Eğitimde, Sanatta, Sporda Başarının Adresi

Beslenme Dostu Okul

Neva’da öğrencilerimize yemek hizmeti değil, sağlıklı, dengeli ve helal beslenme hizmeti sunulmaktadır.

Kendi mutfağımızda kadrolu aşçılarımız tarafından titizlikle hazırlanan yemeklerimiz sadece tereyağı ve sızma zeytinyağı ile hazırlanır. Mutfağımızda kullanılan tüm malzemeler güvenilir firmalara ait markalı ürünlerdir.

Öğrencilerimizin damak tadına uygun hazırlanan sağlıklı beslenme menülerimiz aylık olarak  belirlenir.Velilerimiz menüyü günü gününe web sayfamızdan takip edebilirler.

Yemekhanemizde çalışan personelimiz rutin sağlık kontrollerinden geçirilir ve düzenli aralıklarla hijyen ve benzeri konularda eğitim programlarına, tabi tutulur.

Neva’da öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi adına tüm yemekhane personelimiz görevi başındadır.

Etkinlikler (Tümü)

Kasım
ÖĞRETMENLER GÜNÜ
Ne Zaman : 24.11.2021   Saat :
Mart
MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ
Ne Zaman : 12.03.2021   Saat :
Mart
DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ
Ne Zaman : 27.03.2021   Saat :