Eğitimde, Sanatta, Sporda Başarının Adresi

Beslenme Dostu Okul

Neva’da öğrencilerimize yemek hizmeti değil, sağlıklı, dengeli ve helal beslenme hizmeti sunulmaktadır.

Kendi mutfağımızda kadrolu aşçılarımız tarafından titizlikle hazırlanan yemeklerimiz sadece tereyağı ve sızma zeytinyağı ile hazırlanır. Mutfağımızda kullanılan tüm malzemeler güvenilir firmalara ait markalı ürünlerdir.

Öğrencilerimizin damak tadına uygun hazırlanan sağlıklı beslenme menülerimiz aylık olarak  belirlenir.Velilerimiz menüyü günü gününe web sayfamızdan takip edebilirler.

Yemekhanemizde çalışan personelimiz rutin sağlık kontrollerinden geçirilir ve düzenli aralıklarla hijyen ve benzeri konularda eğitim programlarına, tabi tutulur.

Neva’da öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi adına tüm yemekhane personelimiz görevi başındadır.

Etkinlikler (Tümü)

ÖZEL NEVA OKULLARI ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI
Ne Zaman : 21.09.2019   Saat :
Nerede : ÖZEL NEVA OKULLARI KAMPÜSÜ
ÖZEL NEVA OKULLARI İLKOKUL VELİ TOPLANTISI
Ne Zaman : 19.09.2019   Saat :
Nerede : ÖZEL NEVA OKULLARI KAMPÜSÜ
2019-2020 EĞİTİM YILI BAŞLANGICI