YÜZME DERSLERİMİZ HIZLA DEVAM EDİYOR!

Yaz Okulu boyunca yüzme derslerinde eğitim verecek olan Sakarya'nın başarılı yüzme antrenörlerinden aynı zamanda okulumuzun eğitmenlerinden olan Çağlar ve Çiğdem Küçükbaycan'a Özel Neva Yaz Okulu'nda verecekleri eğitimle ilgili birkaç soru sorduk. İşte cevapları:
- "Beş hafta sürecek olan yaz okulu programımızda öncelikle hedefimiz, öğrencilerimize suyu sevdirerek eğlenceli zaman geçirtip, yüzme sporunun tekniklerini öğretmek. Derslerimizi, maximum on öğrenci ve kız-erkek ayrı gruplar halinde yapmaktayız. Yüzme bilmeyen öğrencilerimizede bu beş hafta sonunda kendi gayretleri ile orantılı olarak yüzme öğretmeyi amaçlamaktayız."
Çağlar ve Çiğdem hocamıza çok teşekkür ediyor, başarılarının aratarak devam etmesini diliyoruz...

Yüzme Derslerimiz Hızla Devam Ediyor 2017 Temmuz