Trafik Kurallarını Yerinde Öğrendiler...

3/A  ve  3/B  sınıfları Trafik Parkı'na gittiler.Öğrendikleri trafik kurallarını yaşayarak tekrar ettiler.Öğrencilerimizi  güler yüzle karşılayan Trafik Park görevlileri,okul bölümünde etkileyici bir sunum yaptılar.Sunum sonrası trafik kurallarını öğrenciler uyguladı.Kaldırım,yaya geçidi,üst geçit ve trafik ışıklarında kuralları yaşayarak öğrenme imkanı bulan öğrencilerimizin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.İki gruba ayrılan öğrencilerden bir grup akülü arabalara binerken,diğer grup trenle park turu yaptılar ve trambolinde eğlendiler.Etkinliğin sonunda,park görevlilerine,tüm trafik kurallarına uyacaklarına söz vererek, trafik parktan ayrıldılar.