METEHAN HAVUZDA FIRTINA GİBİ ESTİ

06-07 Ocak tarihlerinde Sakarya Yüzme Havuzu'nda yapılan, 11-12 yaş Bayan-Erkek yüzme gelişim projesi kış dönemi il vize müsabakası ve il karması seçmelerinde, okulumuz 5-B sınıfı öğrencisi Metehan Uslu havuzda fırtına gibi esti. Katıldığı bütün yarışlarda 1.'lik kürsüsünü kimseye bırakmadı. 50-100 mt. Kurbağa, 50-100 mt. Serbest, 50-100 mt. Sırt, 200 Karışık yarışlarında üstün başarı göstererek 1. oldu. İl karmasına seçilen ve ilimizi yarı finallerde temsil edecek olan öğrencimizi kutluyoruz. Ailesini, antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.