MEVLANA PROGRAMI 2018

“YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL”

3. ve 4 . sınıflarla, sınıf öğretmenleri ve din zümremizin iş birliği ile İslam aleminin tüm dünyaca tanınmış olan Sevgi Abidesi Mevlana Celaleddin Rumi iyi anma ve tanıma programı yapıldı.

Öğrencilerimiz Mesnevi’ nin sözleri ve şiirleriyle, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. “Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yine sevmek ve sevilmek için çareler arayın. “mesajını verdiler ve son olarak Semazen gösterisi ile herkesi etkileyip programı sonlandırdılar.

Programda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve izlemeye gelerek bizleri yalnız bırakmayan saygılı değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.
                                                                                                                                                                                               ∑κ

Mevlana Programı 2018