4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE HAFIZİHO BAŞVURULARI BAŞLADI

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü HafızİHO İmam Hatip Okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılında 5. Sınıf olacak öğrenciler için başvurular 5 Şubat - 30 Mart 2018 tarihleri arasında öğrencinin okumakta olduğu ilkokul idaresi tarafından yapılacaktır. Projeye katılmak isteyenler Özel Neva İlkokulu idaresinden ya da öğrenci işlerinden başvuru formunu temin edebilir.

Ayrıntılı bilgi için  http://hafiziho.meb.gov.tr/   tıklayınız.                                                 ∑Κ