ÖZEL NEVA OKULLARI ŞARKISI TANITIM COŞKUSU!

Özel Neva Okulları Şarkısı Tanıtım Gecemiz 16 Mart Cuma gecesi gerçekleşti. Müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı, Türkçe öğretmenimiz Recep Atasoy ve okul koromuzun seslendirdiği güzel parçalardan sonra, herkesin büyük merakla beklediği o an geldi ve okul şarkımız koromuz tarafından söylendi. Çok beğeni toplayan okul şarkımız salonda büyük heyecan uyandırdı ve genel istek üzerine tekrar tekrar okundu. Daha sonra sahnede hep birlikte kutlama pastası kesildi. Okul müdürümüz Ali Çelik yaptığı konuşmada koromuzu, Recep ve Şahin hocalarımızı tebrik etti. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özel Neva ailesi olarak biz de sözü ve müziği kendisine ait olan okul şarkımız için Tükçe öğretmenimiz Recep Atasoy’a ayrıca tüm katkılarından dolayı müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı’ya teşekkür ediyoruz.

Neva Okulları Şarkısı Tanıtım Coşkusu