7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MERKEZİ SINAV SİSTEMİ'NİN TANITIMI

Okulumuz psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Yunus Yavuz, merkezi sınav sistemini 7. Sınıf öğrencilerimize  tanıttı. Programın başlangıcında yeni sınav sisteminde nelere dikkat edilmesi gerektiği, nelerin doğru nelerin yanlış bindiği değerlendirildi. Devamında Adapazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin paylaşmış olduğu “Soru ve Cevaplarla Ortaöğretime Geçiş Sınavı” adlı sunu, öğrencilerimize aktarıldı. Son aşamada yeni sistemin ne gibi faydaları olduğunu, bizi ne gibi zorlukların beklediğini, rehber öğretmenimiz Yunus Yavuz öğrencilerle değerlendirdi.