SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN LİSELERİMİZİ TANIYALIM

2017-2018 Eğitim öğretim yılı içinde “Üst Öğrenim Kurumlarını Ziyaret Etme” etkinliğimizin ikincisini 26.04.2018  Perşembe günü gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz etkinlikte sekizinci sınıf öğrencilerimiz ilk önce Arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nin, Arifiye Öğretmen Lisesi’nin kapatıldıktan sonra onun yerine açıldığını ve aynı gelenekle devam ettiğini, 1940’lı yıllarda açılan ilk sekiz öğretmen lisesinin içinde yer aldığını, o zamanlardan kalma yatakhanenin daha sonra bir kütüphane olarak müzeye dönüştürüldüğünü okul rehber öğretmeni ve okulumuzdan mezun olup Arifiye Fen Lisesi’ne gitmiş sevgili öğrencilerimiz, sekizinci sınıf öğrencilerimizle paylaştılar.

Sakarya Anadolu Lisesi gezimizde de okulun tarihinden, akademik-sportif-müzikal başarılarından fiziki şartlarından bahsedildi. Öğrencilerimiz akıllarında kalan soruları yaparak- yaşayarak sorma fırsatı elde etti.Programın işleyişinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sınavla Öğrenci Alan Liselerimizi Tanıyalım