6. ve 7. SINIFLAR İÇİN ORTAK SINAV

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye genelinde 5.Sınıflarda başlatılıp, devam eden yıllarda kademeli şekilde diğer üst sınıf seviyelerinde de uygulanacak olan ''Eğitimde Öğrenci Gelişimini İzleme ve Değerlendirme Sistemi'' adlı proje doğrultusunda belirlenen hedefleri gerçekleştirmek için, örnek uygulama yapılacak olan ve ilimiz Sakarya'nın da dâhil olduğu Sakarya Ölçme Değerlendirme Merkezince yapılacak ortak sınavlara 6.ve 7.sınıf öğrencilerimiz katılacaktır. Sınavın değerlendirilmesi Sakarya Ölçme değerlendirme Merkezi tarafından yapılacak olup, sonucu e-okula işlenecektir. Sınava katılamayanlar için mazeret sınavı yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için http://sakaryaodm.meb.gov.tr/www/2018-2019-1-donem-ortak-sinav-takvimi/icerik/53 adresini ziyaret edebilirsiniz.