CAMBRIDGE YILDIZLARI SERTİFİKALARINI ALDI!

2017-2018 Cambridge Sınavları okulumuz bünyesinde 62 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Okuma,yazma,dinleme ve konuşma becerilerini uluslararası düzeyde ölçen sınavda öğrencilerimiz üstün başarı göstererek sertifika almaya hak kazandı. Okulumuz konferans salonunda velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen törende öğrencilerimize sertifikalarını Müdür yardımcılarımız Fatih Zahmacıoğlu, Mustafa Yüce, Mustafa Kısa, ve İngilizce zümre başkanımız Hümeyra Saraç takdim ettiler.

Üstün başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, bu süreçte onlara destek veren İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2018 Cambridge Ödül Töreni