DİLİMİZ KİMLİĞİMİZ PROGRAMI

Değerler Zümremizin hazırladığı Dilimiz Kimliğimiz programı hem 7. hem de 8. sınıf öğrencilerimize sunuldu. Türkçenin tarihini günümüze kadar anlatan video ile başlayan program, çeşitli şiirler, Türkçe öğretmenimiz Recep Atasoy’un dildeki yanlışlıklar ile ilgili yaptığı öğretici sunumu ve Türkçe Öğretmenimiz Şeyma Erman’ın dilin önemini anlatan hikayeleri okumasıyla devam etti. 5. Sınıf öğrencilerimizin okuduğu ferman ise dinleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Dilimiz Kimliğimiz Programı