SINAV KAYGISINA SON

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni tarafından 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlanan 6 haftalık “Sınav kaygısıyla başa çıkma psikoeğitim programı” nın son oturumu kek ve çay eşliğinde kutlanarak yapıldı ve öğrencilerimize eğitim süreci boyunca gösterdikleri çabadan dolayı  katılım belgesi verildi. Eğitim boyunca öğrencilerimizin Sınav kaygısına yönelik farkındalık geliştirmeleri, kendilerini tanımaları ve kaygıyla başa çıkmak için neler yapabileceklerini keşfetmelerini sağlamak amaçlandı. Öğrencilerimize etkin katılımlarından dolayı teşekkür eder hayat yolculuklarında mutlu bireyler olmalarını dileriz.

Sınav Kaygısına Son