8. SINIF VELİLERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTUK

16.01.2019 Çarşamba günü 8. sınıf velilerimizle kahvaltıda buluştuk. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle birlikte yapılan kahvaltının ardından, konferans salonuna geçildi. Okul müdürümüz Ali Çelik'in konuşmasından sonra okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimizden Akif Tekin, 8. sınıf öğrencilerimize uygulanan ve uygulanacak olan çalışmalarla ilgili velilerimizi bilgilendirdi. Daha sonra, kurum müdürlerimizden Enver Ural, yeni açılacak olan Özel Neva Fen ve Anadolu Lise'mizle ilgili bilgiler verdi. Yoğun katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ederiz.

8. Sınıf Velilerimizle Kahvaltıda Buluştuk