KÜLTÜR SANAT PROGRAMIMIZ

Özel Neva Okulları Türkçe zümresi tarafından hazırlanan "Kültür-Sanat  Programı" veli,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Okulumuz tiyatro kulübünün hazırladığı "Tüm zamanlarda öğretmen "oyunu izleyenlerden tam not alırken 5.sınıf öğrencilerimizin okuduğu duygu yüklü şiirler seyircileri başka iklimlere götürdü. Son olarak okul koromuzun, müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı nezaretinde söylediği türküler büyük beğeni topladı.
Söyledikleri solo şarkılarıyla programa renk katan Türkçe öğretmenimiz Recep Atasoy ve Müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı'ya; programın hazırlık ve sunum aşamasında büyük emekleri olan Türkçe ogretmenlerimiz Türkan Karaman, Funda Yetisircan ve Şeyma Erman 'a teşekkür ederiz.

Sanat Gecemiz