ADAPAZARI BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Okul müdürümüz Ali Çelik, müdür yardımcımız Fatih Zahmacıoğlu ve öğretmenlerimiz Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu'yu makamında ziyaret etti. Yeni göreve gelen başkanımıza hayırlı olsun dileklerini ileten okul müdürümüz Ali Çelik aynı zamanda 18 Nisan Perşembe günü Adapazarı Merkez Belediye Binası önünde yapılması planlanan 3K(Kitap,Kurabiye Kakaolu Süt) etkinliğinden bahsetti. Her türlü desteği vereceklerinin sözünü veren başkanımıza, ziyaret sonunda öğrencilerimizin yaptığı çini tabak hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret tamamlandı.

Adapazarı Belediye Başkanımızı Makamında Ziyaret Ettik