TÜRK BÜYÜKLERİMİZİ TANIYALIM 2019

2. sınıf öğrencilerimizin her yıl geleneksel hale gelen "Türk Büyüklerimizi Tanıyalım" etkinliği; bu yıl da çok renkli ve güzel geçti. Her bir öğrencimizin farklı bir Türk büyüğümüzü inceleyip araştırarak onları temsili olark canlandırması ve diğer sınıflardaki arkadaşlarına tanıtması şeklinde gerçekleşen etkinliğimiz, her yönden çok başarılıydı. Velilerimizin de hem hazırlık aşamasında hem de program esnasında verdikleri destek gözlerden kaçmadı. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Türk Büyüklerimizi Tanıyalım 2019