3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIF İÇİ REHBERLİK ETKİNLİĞİ

İlkokul Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenimiz 3. Sınıf öğrencilerine ‘’İletişim nedir? Etkili iletişim için güzel kelimeler’’ konulu sınıf içi etkinlik yaptı. Düzenlenen etkinlikte ''sen dili'' ve ''ben dili'' ni öğrenen öğrencilerimiz, aynı zamanda  bu etkinlik esnasında ''Manav Amca ve Çocuk'' başlıklı doğaçlama dramayı yaparak, öğrendikleri güzel kelimeleri kullanarak canlandırdılar.

İlkokul Öğrencilerinin Sınıf İçi Rehberlik Etkinliği