ÖĞRETMENLERİMİZİN OKUMA GRUBU ETKİNLİĞİ...

İlkokul öğretmenlerimizin  geçtiğimiz Aralık ayında başlattıkları okuma grubu etkinliği dalga dalga büyüyor.Sınıf öğretmenlerimizden Önder Akbıyık'ın önderliğinde başlayan okuma grubumuz, her ay belirlenen bir ya da iki kitabı birlikte sipariş veriyor. Verilen sürede kitap okunuyor sonrasında da keyifli bir akşam sohbetiyle bir araya gelip kitabın kritiği yapılıyor. Başladığı günden itibaren sınıf öğretmenlerimizin, branş öğretmenlerimizin, okul personellerimizin katılım gösterdiği etkinliğin sohbet buluşmalarına personellerimizin aile üyeleri bile katılarak keyifli sohbetlere dahil olmaya başladı.
Grubu kuran Önder öğretmenimiz; bu grubun kurulma amacının  düzenli kitap okumak ve gündemi takip etmek olduğunu söyledi. Ayrıca bunun dışında yaşanan etkileşim ve tecrübe paylaşımları sonucu insan ilişkilerimizin de çok daha keyifli bir ivme kazandığını, çalışma arkadaşlarımızı ve dahi ailelerini yakından tanıyarak iş arkadaşlıklarını dostluk mertebelerine taşıdığını aktardı.
Biz de grubumuzu daha yakından takip edip haberlerini yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda grubun itinayla oluşturduğu kitap listesini de sizlerle paylaşacağız.

Öğretmenlerimizin Okuma Grubu Etkinliği