SBS'de Beklenen Başarı!

2012 SBS sonuçlarına göre Özel Neva'lı öğrenciler %100 başarı elde ederek okulumuza gurur yaşattı.Konuyla ilgili olarak Özel Neva İlköğretim Okulu Eğitim Danışmanı Fatih ÖZBAYRAKTAR; 2012 SBS'de elde edilen kitlesel başarının , sınava yönelik özel  programlar ( haftalık maraton sınavları, birebir ekstra etüt çalışmaları, öğrenci merkezli rehberlik ve danışmanlık çalışmaları...) ve tecrübeli öğretmenlerin özverili çalışmalarına cevap veren öğrencilerimizle geldiğini belirterek , öğrencilerimize şimdiden yeni okullarında  da başarılarının daim olmasını diledi.