4-A ve 4-B Sınıfının Gezisi Eğlenceli ve Bilgi Doluydu...

4-A ve 4-B  sınıfındaki öğrencilerimiz,ünitelerinde geçen konuları yerinde görerek öğrendiklerini pekiştirmek amacıyla, sınıf öğretmenleri  Mustafa Kısa  ve  Gülşah Türkyolu  eşliğinde  Adapazarı Kaymakamlığına  ve Trabzonlular Derneğine  gittiler.Adapazarı Kaymakamlığında bulunan tüm birimleri dolaşarak, yetkililerden bilgiler aldılar.Nüfus Müdürlüğünde bilgi alırken nüfus kayıtlarında kendi isimlerini görmek onları çok heyecanlandırdı.Daha sonra Trabzonlular derneğine geçtiler.Orada da derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan öğrencilerimiz,yöresel materyalleri incelediler,yöresel kıyafetleri giyerek resimler çektirdiler.Böylece eğlenceli ve bilgi dolu bir gezi daha sonlandı ve mutlu bir şekilde okullarına döndüler.

4-A ve 4-B Sınıf Gezisi