2022-2023 / ÖĞRENCİLERİMİZ TEKNOLOJİ DÜNYASINI KEŞFEDİYORLAR!

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde 5. sınıf öğrencileri, "Günlük Teknolojik Gelişmeler" konusunda internetin sınırsız kaynaklarını kullanarak büyüleyici bir araştırma yolculuğuna çıkıyorlar. Bu cesur öğrenciler, metinler, görseller ve videolar aracılığıyla bilgi topluyor ve sınıflarında bu bilgileri öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.
Her gün teknolojik dünyada gerçekleşen yenilikleri izlemek ve anlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapan bu öğrenciler, bilgiye olan açlıklarını doyuruyorlar. İnternetin büyülü dünyasında gezinirken, güncel ve heyecan verici gelişmeleri keşfediyorlar. Her yeni bilgi, onları daha da heyecanlandırıyor ve meraklarını artırıyor.
Araştırma sonuçlarını sınıfta paylaşma zamanı geldiğinde, gözler bu genç yeteneklere çevriliyor. Öğrenciler, elde ettikleri bilgileri etkileyici bir şekilde sunuyorlar ve sınıf arkadaşlarına teknoloji dünyasının kapılarını aralıyorlar. Öğretmenleri de hayranlıkla izliyor ve onların bilgi dolu sunumlarına şahitlik ediyor.
Bu küçük teknoloji keşifçileri, yalnızca bilgi toplamakla kalmıyor, aynı zamanda bu bilgileri anlamlandırıyor ve sınıf arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.