2022-2023 / LGS ÖNCESİ, ORTAOKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİ ÇELİK ÖĞRENCİLERİMİZLE TOPLANTIDA BULUŞTU!

Öğrenci hayatının dönüm noktalarından biri olan LGS heyecanı, ülkenin dört bir yanında binlerce öğrenciyi etkisi altına almaktadır. Bu önemli sınav, gençlerin gelecekteki eğitim ve kariyer yolculuklarını şekillendirecek bir adımdır. Ancak, öğrencilerin heyecanını yönetmek, onlara moral vermek ve sınav sürecinde rehberlik etmek de büyük bir sorumluluktur.

Bu sorumluluk bilinciyle hareket eden ve öğrencilerinin başarılarını desteklemek için her türlü çabayı gösteren okul müdürümüz Sayın Ali ÇELİK, bir toplantı düzenleyerek LGS'ye girecek olan öğrencilerle bir araya geldi. Bu duygusal buluşmada, Sayın ÇELİK, sınav öncesi ve sırasında dikkat edilmesi gereken unsurlardan söz ederek öğrencilerine önemli bilgiler ve motivasyon sağladı.
Toplantıya katılan öğrencilerin gözlerindeki heyecan ve merak, Sayın ÇELİK'in samimi ve cesaret verici sözleriyle birleşti.

Öğrencilere, sınav öncesi stresle başa çıkmak için stratejiler önerildi. Zaman yönetimi, doğru soru çözme teknikleri ve sınav süresince dikkati yüksek tutma konularında ipuçları paylaşıldı. Sayın ÇELİK, öğrencilere "Her birinizin potansiyeli büyük ve inanıyorum ki bu sınavda kendinizi göstereceksiniz. Sadece kendinize güvenin ve emin adımlarla ilerleyin." diyerek cesaretlendirici sözlerini iletti.

Toplantı sonunda, öğrencilerin yüzlerindeki gerginlik yerini umut dolu gülümsemelere bıraktı. Öğrenciler, müdürlerinin desteğiyle içlerindeki gücü keşfetmeye ve hedeflerine doğru adım atmaya hazırdı. Sayın ÇELİK'in cesaretlendirici konuşması, öğrencilere sınav sürecini sadece bir zorluk değil, aynı zamanda fırsatlarla dolu bir yolculuk olarak görmeleri gerektiğini hatırlattı.

Okul müdürümüz Sayın Ali ÇELİK'in öğrencilerle gerçekleştirdiği bu duygusal toplantı, sadece bir sınav öncesi bilgilendirme değil, aynı zamanda öğrencilerin ruh dünyasına dokunarak umut ve motivasyon aşılayan bir buluşma oldu. Bu destek ve rehberlik sayesinde öğrenciler, sınav öncesindeki stresi azaltmak ve hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemek için güçlü bir motivasyon kaynağı buldular.

Öğrencilerimize ve değerli eğitimcilerimize, başarı dolu bir gelecek diliyoruz.