2022-2023 / SOSYAL ETKİNLİKLER ÇALIŞMALARI SERGİSİ DÜZENLENDİ

Öğrencilerimizin üretkenliğini ve el becerilerini geliştirmek amacıyla geleneksel olarak her Çarşamba günü düzenlediğimiz sosyal etkinlikler kurslarımız tamamlandı! Ebru, Ahşap Boyama, Çini, Makrome, Hat Sanatı, Ukulele gibi çeşitli alanlarda gerçekleştirilen kurslarımızın sonuçları, öğrencilerimizin ortaya koyduğu özgün eserlerle dolu bir sergiyle kutlandı. Bu etkileyici sergi, okulumuzun fuaye alanında görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Kurs programlarımızın nitelik ve akışı, öğrencilerimizin sanatsal ve el becerilerini keşfetmelerine, geliştirmelerine ve ifade etmelerine olanak sağlamak için özenle tasarlandı. Ebru kursunda, öğrencilerimiz geleneksel Türk sanatının inceliklerini öğrendi ve kendilerine özgü desenler oluşturarak eşsiz eserler ürettiler. Ahşap Boyama kursunda öğrencilerimiz, ahşap yüzeyleri renkli ve hayal gücüyle dolu desenlerle süsledi. Çini kursunda, öğrencilerimiz Türk çini sanatının geleneksel tekniklerini öğrendi ve muhteşem seramik parçaları tasarladı. Makrome kursunda, öğrencilerimiz ip düğümleme tekniğini kullanarak şık ve zarif makrome süslemeler üretti. Hat Sanatı kursunda, öğrencilerimiz Osmanlı hat sanatının inceliklerini keşfetti ve eşsiz yazılar yazdı. Ukulele kursunda, öğrencilerimiz bu sevimli enstrümanı çalmayı öğrendi ve enerjik müzik performansları sergiledi.

Öğrencilerimiz, sosyal etkinlikler kursları sayesinde sadece yeni beceriler kazanmakla kalmadı, aynı zamanda kendilerine güvenleri arttı ve sanatın gücünü keşfetti. Bu kurslarımız, onların ilgi alanlarını keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmanın yanı sıra, onları başarıya taşıyacak olan yeteneklerini de ortaya çıkardı.

Özel NEVA Okulları olarak, öğrencilerimizin sanatsal ve el becerilerini desteklemek ve geliştirmek için çeşitli etkinlikler ve kurslar sunmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu başarılı sergiyle birlikte, öğrencilerimizin sanata olan tutkularını bir adım daha ileri taşıdığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.