2022-2023 / İLKOKUL YILSONU PROGRAMI DÜZENLEDİ

Özel Neva İlkokulu olarak Eylül ayında heyecanla başlayan 1. sınıf maratonumuz görkemli yıl sonu gösterimizle taçlandı. Öğrencilerimiz yıl boyunca gördükleri tüm derslerden kısa kısa kesitleri neşeli halleriyle misafirlerimize sundular. Semazen ve Mehteranlar geleneksel gösterilerimizi anlatırken İngilizce ve Fransızca gösterileriyle kültürler arası geçişleri yaşattılar. Duaları ve ilahileri ile değerlerimizi anarken ritim çalışmalarıyla ruhları dinlendirdiler. Gelecekteki hayallerini onların dilinden dinlemek hepimizi umutlandırdı. Halk oyunları gösterileri ile şovlarını tamamlayan miniklerimizi, onlara emek veren Öğretmenlerimizi ve bu özel gecede çalışan tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.