2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KARNE GÜNÜ HEYECANI!

Bugün, Özel NEVA Okulları'nda öğrencilerimizin beklediği heyecan dolu karne gününü yaşadık!  Öğrencilerimiz ve velilerimiz, uzun bir eğitim döneminin sonunda karnelerini büyük bir heyecanla almak için okulumuza akın ettiler. Gözlerindeki mutluluk ve başarılarını gösteren gülümsemelerle dolu olan öğrencilerimiz, bu özel günü birlikte kutlama fırsatı buldular.

NEVA Okulları'nın bahçesinde coşku dolu bir atmosfer hâkimdi. Öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla bir araya gelerek bu anlamlı günü idrak etmenin keyfini çıkardılar. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimize moral vermek ve başarılarını takdir etmek için yanlarında yer aldılar.

Ayrıca, okulumuzda derece yapan öğrencilerimiz de ödüllendirildi! Başarılarıyla öne çıkan ve sınıflarında üstün bir performans gösteren öğrencilerimiz, ödüllerini gururla aldılar. Onların başarıları, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olması ve motivasyonlarını arttırmasını temenni ediyoruz.

Eğitimdeki kalite ve öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarma konusundaki kararlılığıyla tanınan bir eğitim kurumu olarak öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz!