1. Sınıflarımızın Aşı Heyecanı...

1. Sınıf öğrencilerimize,Serdivan Toplum Sağlığı Merkezinden gelen sağlık ekibi tarafından aşı uygulaması yapıldı.Uygulamadan 1 gün önce velilerimiz okul hemşiremiz tarafından aranarak bilgilendirildi.Sağlık ekibini görünce ilk önce heyecanlanan ve korkuya kapılan öğrencilerimiz, sağlık görevlileri,doktor ve sınıf öğretmenlerinin destekleriyle cesaretlendirilerek birer birer sorunsuz bir şekilde aşılarını vuruldular.Geçtiğimiz yıllarda farklı aşılar 1'er ay ara ile uygulanıyordu.Bu yıl iki aşı aynı anda ayrı kollara vurulmak üzere uygulandı.