Aile Eğitimi Programı Sona Erdi!

Okulumuzda düzenenen ve 8 hafta süren Aile Eğitimi programı  sona erdi.Eğitimci-Sosyal Hizmet Uzmanı-Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi  Metin Öksüz tarafından sunulan programda katılımcılar,programdan çok memnun kaldıklarını,çok faydalandıklarını ama çok çabuk bittiği için üzgün olduklarını dile getirdiler.Bunun için Metin Bey'den  ve okulumuzdan programın 2. kuru için sözaldılar.Bunun üzerine 2. dönemde programın 2. kuru ile devam etme kararı alındı.

Tören  sonunda bir konuşma yapan  Okul Müdürümüz  Ali Çelik; katılımcıları  tebrik ederek, Metin Bey'e katkılarından dolayı teşekkür etti.Ve Katılım Belgeleri dağıtılarak tören sona erdi.

Aile Eğitimi